Rietumu Bankas labdarības fonds saņēmis pateicības rakstu no Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas

Rietumu Bankas labdarības fonds saņēmis pateicības rakstu no Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas par izrādīto atbalstu cīņā ar Covid-19 izplatību un šīs slimības seku novēršanu.

Kā norādīts pavadvēstulē, šis pavasaris ārstiem un citiem veselības aprūpes darbiniekiem bijis sarežģīts izaicinājumu un mācību laiks.

Lielais koronavīrusa testu skaits, speciālie individuālās aizsardzības tērpi, garas un nogurdinošas dežūras, esot nepārtrauktā gatavībā uzņemt pacientus – trīs mēnešu garumā tā bija kļuvusi par ikdienas normu. Visi slimnīcas darbinieki – gan māsiņas, gan ārsti un profesori – pašaizliedzīgi cīnījās ar jauno infekciju, kuras attīstību sākotnēji paredzēt nebija iespējams.

Slimnīca izsaka sirsnīgu pateicību ikvienam, kurš šajā laikā kā materiāli, tā arī morāli atbalstījis tās personālu un pacientus.

Jau vēstījām, ka Rietumu Bankas labdarības fonds nesen ziedojis divus universālos plaušu ventilācijas aparātus Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcai. Jaunās iekārtas piemērotas gan bērniem, gan pieaugušajiem, tās var pieslēgt slimnīcā esošajam skābekļa padeves tīklam un pielietot gan invazīvai, gan neinvazīvai plaušu ventilācijai.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply